Holland-Taxi.com is te koop! Mail naar alexwalgreen@gmail.com voor meer informatie.

Over Holland Taxi

Taxi bus

Holland Taxi: even voorstellen. Mijn naam is Peter Walgreen en ik woon in Roelofarendsveen, en ben januari 2011 gestart met mijn taxibedrijf "Holland Taxi".

Holland Taxi heeft de beschikking over een uiterst comfortabele en ruime Ford bus, geschikt voor het vervoer van maximaal 8 passagiers, en uiteraard voorzien van airconditioning. In de taxi bus is het ook geen probleem om nog eens 8 koffers mee te nemen, bijvoorbeeld voor een taxirit van of naar Schiphol. Er is bij Holland Taxi veel mogelijk, zelfs als u op een comfortabele manier naar het buitenland wilt! Tevens beschik ik over een luxe Mercedes 220E voor het vervoer van maximaal 4 personen.                                                          Een taxirit dichter bij huis is natuurlijk veel vaker voorkomend, waarbij vooral veel jongeren met name in de weekeinden al gebruik maken van Holland Taxi.
Waar gaan deze "stappers" dan meestal met de taxi naar toe: veelal naar het centrum van Amsterdam, maar ook naar bijvoorbeeld Rotterdam, Scheveningen, Noordwijk, Lisse, of Alphen a/d. Rijn.                                                                                                           In de zomerperiode gaan de festival liefhebbers weer wat verder van huis, zoals bijvoorbeeld naar Dance Valley en andere grote muziekevenementen.
En voor al deze "uitstapjes" is het natuurlijk mogelijk om gebracht en gehaald te worden met de taxi, zodat je zelf nooit hoeft te rijden.