Holland-Taxi.com is te koop! Mail naar alexwalgreen@gmail.com voor meer informatie.

Taxi Lisse

Taxi Lisse nodig? Wij zijn uw taxi in Lisse! Bel 06 2200 8200 voor een taxi in Lisse. Wij rijden met de taxi in Lisse en brengen u veilig en comfortabel naar uw bestemming. Ook als u met de taxi naar Lisse wilt halen wij u graag op. Naast veiligheid en comfort kunt u bij ons rekenen op scherpe taxi tarieven voor een taxi in Lisse.

Schiphol taxi in Lisse nodig? Onze taxi staat dag en nacht voor u klaar, dus op elk moment van de week om u per taxi naar Schiphol te brengen vanuit Lisse, maar ook halen we u graag met onze taxi op Schiphol op om u na uw vakantie veilig en comfortabel weer per taxi naar Lisse te brengen.

Taxi groepsvervoer Lisse, bent u bij ons aan een prima adres! Dankzij onze ruime en comfortabele taxibus (met airco natuurlijk) vervoeren we ook groepen per taxi naar Lisse, en als u met de taxi in Lisse naar een andere bestemming wenst te reizen is dat natuurlijk ook mogelijk. Wij bieden u scherpe tarieven voor taxi groepsvervoer in Lisse.

Taxi Lisse is ook een uitstekende uitgaans taxi: wij brengen u met onze taxibus graag naar uw bestemming en omdat wij een groep van 8 personen kunnen vervoeren met onze taxibus begint het uitgaan gewoon zoals het hoort! Dus, uitgaan vanuit Lisse, neem de uitgaanstaxi!